December 2011
Denna månad har varit mycket händelserik.
För någon vecka sedan så började jag halta på höger framtass! På morgonen så var det lite att jag inte kunde sätta ner tassen riktigt. Mina Mattar och hussar trodde jag hade gjort en lätt stukning men under dagen blev det sämre och sämre...
Tillslut ville jag inte gå på tassen och den gjorde sååå ont så ingen fick röra den, för då skrek jag till. Jag blev mycket matt i kroppen och satt bara och kollade på. Tillslut ringde Matte till smådjursakuten nere i kungälv, och vi fick en tid klockan 8 nästa morgon. Men jag blev bara sämre, så dom tog beslutet att vi skulle åka in till blåstjärnan med mig istället, detta var två dagar innan Jul. Så jag och Mattarna och Husse åkte in på kvällen. När vi kom dit fick vi sitta i väntrummet en stund, men rätt som de var var det våran tur. Vi fick en helt underbar veterinär, hon hälsade på mig och jag kände mig lugn. När hon skulle kolla igenom tassen så gick det inte, förstår dom inte att jag har ju jätteont i tassen?
Hon sa till oss att jag skulle behöva en lugnade spruta så jag skulle somna, så hon lungt kunde kolla igenom tassen utan att jag skulle känna det.
Men sprutan värkade inte på mig jag var fortfarande vaken och hon fick inte röra min tass, så jag fick en spruta till, men den värkade inte heller. Så veterinären bestämde att jag skulle vara kvar där under natten så dom kunde söva mig och genomsöka mig ordentligt.
Nästa dag fick min familj reda på att jag skulle operaeras, för dom trodde jag hade en böld i tassen som var fylld med varr. Men så var det inte, jag hade en infektion i tassen så dom fick sätta in två dränage så vätskan kunde rinna ut i! På eftermiddagen hämtade dom mig igen och jag blev så glad! Vi åkte hem och jag kände mig mycket bättre kunde till och med stödja mig på tassen lite.
På julen fick jag ha tratt på mig så jag inte skulle slicka på såret, den tatten gillade jag inte! Oj vad ont jag hade i tassen när jag hade den på mig!!
Nätterna gick bra fick sova hos Natta i hennes stora säng!
Nu idag skulle vi åka tillbaka till blåstjärnan och ta ut dränaget och jag var så duktigt! Mattarna var riktigt stolta över mig! Fick många pussar efter!
Så nu idag mår jag jättebra!


DränagetJag på återbesöket

Kramar en frisk Lotus!


Kamin (Mobilinlägg)

Nu på kvällen ligger jag här framför kaminen och göttar mig!


RSS 2.0