GOTT NYTT ÅR ALLA MINA VÄNNER ;-)


Lugn dag.Igår var det tråkigt, låg på soffan hela dagen, magen var inte bra, ville gärna att Matte eller Husse skulle klia mig på magen, sedan fick jag morotspuré och lite ris och idag mår jag mycket bättre! Det var jätte tråkigt i måndags när Natta, Simon, Adam och Andreas åkte till sina andra föräldrar, och de ska vara där en vecka
:( Men nu är Natta och Simon här och hälsar på mig, det är jätte kul, jag springer runt här och busar lite!


Tuggben!


Det bästa jag vet!


Lotus och BellaIdag har jag träffat Bella, de kom och knackade på dörren och kom in en stund, det var så spännande, vi, eller mest jag luktade på bella, vi busade och lekte inne en stund. När Wilma skulle säga sitt till Bella med en bit korv så satte vi oss båda samtidigt, det såg nog roligt ut för mattarna och husse skrattade gott.
När vi hälsat på varandra var det dax att gå ut och gå, vi gick till en fotbollsplan och jag Natta, Bella och Wilma sprang ikapp, det var jätteroligt, snön var djup och det var svårt att komma fram.

Kram Lotus


26 december

Idag har jag träffat min syster Bella en snabbis, det var jättekul, jag har saknat henne jätte mycket, vi hälsade och slickade på varandra! Ikväll ska vi gå på en promenad med henne och hennes familj och det ska bli skoj, jag sitter här i soffan och längtar!
När vi kom hem så plockade Matte upp aktivetetsbrädan, med godis i som jag fick leka med, det var svårt i början men sedan kom jag på hur man gjorde och då tyckte jag att det var jätte kul!
Kom inte riktigt på hur man ska göra!Sedan kom jag på det, då gick det mycket enklare och fortareGott!Kram Lotus


Kvällspromenad!
För en stund sedan var jag ute på en kvällspromenad med Natta och Adam! Jag var så duktig, jag gick jätte fint bredvid Natta. Jag lekte och busade lite med Adam, han började springa och jag sprang efter som bara den, det var jätte roligt!
När vi kom in och jag fick torkat av mig under tassarna och fått av kopplet och jackan gick jag efter Natta ner till badkaret, hon lyfte i mig och satte på vattnet efter ett tag kom Matte och skulle hjälpa till för att Natta ville ta kort på mig när jag badade så duktigt, jag blev jätte blöt och det blev Matte och Natta med när jag ruskade av mig vattnet, de blev inte så glada men jag tyckte att det var jätte kul!

Kolla vad blöt jag blev!
När Natta och Matte torkat av mig vattnet sprang jag upp för trappan och såg att Adam och Husse satt i soffan, jag letade reda på mitt ben och hoppade upp i soffan och la mig där och började bita!Kram Lotus!


Min första Jul!

På morgonen var jag ute och gick en promenad med husse, det tyckte jag var jättekul! Husse tyckte att jag var jätteduktig. När jag kom in så stod matte i köket och gjorde mat och jag satt där och tittade på en stund. Kl 11 kom Mormor, husse och Natta och vi fick öppna julklappar och jag fick massa roliga saker :D bl a en aktivitetsbräda, gummitupp som jag dödade ca 150 gånger, godis, tuggben. Efter lite slit i julklappspapper så var det dags för lite goood julmat, prinskorven och skinkan var jättegod. Lite promenad igen. Kl 3 var det dags för mormor att åka hem och jag gjorde matte och Natta sällskap. Åhh vad gott det var att krypa upp på sin filt efter en händelserik och rolig dag.


   


Jag och Natta!


Här kommer en liten Julhälsning ifrån mig:
Det här är jag ;-)

Jag heter Sökarens Ballad men kallas för LOTUS och är idag 9 månader.
Jag kommer från Stenkullen i Lerum där jag och mina 5 syskon föddes.
Jag är en riktigt snygg DSG tre färgad hane, tycker i allafall min förra och min nuvarande familj,
en och annan tik tror jag tycker det med.
Min väg till min familj var lite krokig, först var jag hos en liten familj, sedan kom jag tillbaka till min kennelmatte och där, på hennes hemsida hittade min stora familj mig. Jag var 8 månader när jag kom till dem, oj så kul det var, mycket kel och goa promenader. Jag var och är ju sååå söt och när jag är duktig får en godsak eller ett ben som också går bra. Hur är jag som hund då? Jaa vad ska man säga, glad, viftar alltid på svansen, matglad, dammråttor, ludd från en sönderbiten gosedjur funkar också . Min favoritleksak är ett rosa hjärta som säger I love you när jag tuggar på den.


Kramar Lotus


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0