Förstadiet till en blivande agility sjärna!

Jag var lite rastlös nu på eftermiddagen så Natta tyckte att jag skulle lära mig något nytt, så vi började öva slalom, ibörjan fick Natta visa med godis vad jag skulle göra sedan började hon peka med godisen och sa slalom, och efter 1 minut så sa hon slalom och jag var så duktig och nu vill jag inte sluta att gå slalom! Det tog knappt 5 minuter ;)

Bildbomb!


TrötterSå här trött var jag igår efter kursen!

Kramar Lotus


Hundkurs 5Idag var vi på hundkurs igen och jag fick gå nästa hela kursen utan koppel, i början var jag lite nyfiken på annat och gick ifrån lite men sedan så gick jag jättebra bredvid Natta. En övning var att vi skulle sitta kvar när våra Mattar skulle gå ifrån en bit och sedan sätta sig ner och ropa på oss, det var vi jätte duktiga på (jag och Esco) Våra Mattar kallade in oss samtidigt och vi sprang bredvid varandra till våra Mattar utan att stanna och leka som jag tror att de trodde att vi skulle göra.och in zomad bild: I slutet av kursen var det en annan kurs som började och det kom massa människor och hundar som jag tyckte var lite roligt och skälla på men när kursläraren drog till lite i kopplet så slutade jag skälla men det var en hund jag tyckte var extra intressant och det var en stor Boxer, så han kollade jag in lite extra. När vi kom hem fick jag först ett Lotus ryck sedan så somnade jag gott på soffan.

Kolla vad duktiga vi var!Kramar Lotus


Hundkurs 3Idag har jag och Mattarna varit på hundkurs igen :D Åå vad kul jag tycker att det är, och det bästa är nog att jag får köttbulle! Idag kunde jag gå bredvid Natta utan koppel jättelångt utan att springa iväg, jag gick så fint och glatt bredvid henne, det var någon gång jag tappade fokus och gick och luktade lite men sedan när Natta kom och lockade lite på mig så gick jag fint igen! Idag skällde jag ingenting på Esco, då det har blivit mycket bättre, jag frös lite när vi var där men då hoppade jag upp i Nattas knä och värmde mig lite, jag tycker att Esco är jätte duktig och fin och vi jobbar jätte bra ihop. Har är en bild på oss snyggingarKramar Lotus


RenoveringIdag har min familj börjat lite med en renovering, och jag har varit med och hjälpt till lite :) Vi har nu börjat i Andreas rum och har snart plockat ut alla hans grejer för att sedan till helgen göra om lite där inne ;) Men kolla vad jag hittade bland allt skräp, en röd scarf, erkänn jag är fin i den ? :D Idag var jag och Natta på en promenad och vi träffade en kompis till Natta och hennes hund, det var lite roligt jag luktade lite och han luktade lite, och vi stog och pratade med dem länge så när vi kom hem så undrade Husse vart vi har varit så länge, men jag var ju bara ute och träffade en ny kompis ;) Men nu ska vi fortsätta med renoveringen hej då!

Kramar Lotus


Kvällspromenad
Idag senare på eftermiddan, gick jag Natta och Adam till Adams mamma en stund han skulle hämta några grejer där. När vi var påväg hem så träffade vi min syster Bella och hennes mattar :D Åå vad skoj det var! Och vad gott Bella luktade, Matte fick ha lite koll där på mig. Vi gick en liten bit och mattarna pratade sååååååå mycket! Efter en stund så tröttnade Adam så han gick hem, men vi fortsatte gå men vi kom inte så långt tills vi stannade igen och de pratade, och jag visade vad jag kunde :D Fast såklart så vill jag inte rulla runt i vattenpölar så det blir att jag får visa att jag kan rulla runt någon annan gång :) När vi kom hem fick jag ett "Lotus ryck" när jag sprang hade jag nästan baken i golvet och jag halkade in i stolen och Mattarna och Hussarna tyckte att det såg så roligt ut men sedan så fick jag lungnat ner mig och gick och la mig i min säng, och nu ligger jag i Nattas rum och ska sova så godnatt!

Kramar Lotus


17 Januari

Idag gick jag och Natta en lång promenad, vi gick förbi en hund som började skälla men jag brydde mig inte någonting, den där kursen börjar sätta sina spår ;) Natta ringde Simon och frågade när han slutade, för vi stod alldeles utanför hans skola, han sa att han redan slutat och var på väg, så vi mötte upp honom och jag blev sååååååå glad att så fort jag fick syn på honom hoppade jag på honom och gav honom en puss när jag lungnat ner mig lite så började vi gå hem och vi hade så kul Natta hade med sig en leksak till mig som vi lekte påväg hem och oj vad jag fick klättra och leta och springa riktigt kul var det! När vi kom hem fick jag ett "Lotus ryck" så jag sprang fram och tillbaka och kastade upp tuggbenet upp i luften och skällde lite, men det varade inte länge, jag blev trött snabbt och kröp upp i soffan och vilade, så nu ska jag vila vidare ;)

Kram på er / Lotus


Hundkurs 2Idag var vi på hundkurs igen, det gick mycket bättre denna gången och jag tyckte att det var jätte roligt, det var två stora hundar där men jag brydde mig inte jag bara hängde med Mattarna men det var en gång jag tappade konsetrationen och det var när en hund började yla lite längre bort.
Igår träffade jag och Natta Bellas matte på våran promenad med Linnea :) Det var kul och hon luktade jätte mycket Bella, som löper just nu så om ca 2 veckor ska vi träffas igen och det ska bli så skoj, då ska vi leka och busa! :D

Kramar Lotus


Hundkurs

Idag har jag, Matte och Natta varit på våran första hundkurs! Det var inte alls många där, det var bara vi och Mattes tvillingsyster och hennes hund Esco. Det gick jättebra, det var mest mattarna som fick lära sig massa grejer, vi hundar kunde nästan allt ;) Men det var en katt där också och den var jätte intressant, och då blev jag lite distraherad men när den gått så gjorde jag det jag skulle jättebra! Jag frös lite så det var skönt att komma in i en varm bil sedan när kursen var slut, nästa kurs är på torsdag och då ska vi gå igenom lite av det vi gjorde idag och lite nya saker och då kommer lite mer hundar :) längtar redan!

Kram Lotus


9 JanuariIgår gick jag och Natta en låååååååång promenad, vi lämnade av Simon hos deras pappa och hälsade lite på deras katt Theo, han hade träffat hundar förr så han var lugn men höll sig på ett vist avstånd, jag ville ju så gärna leka med honom! När vi gick hem såg vi ett rådjur hoppa över vägen och jag ville springa efter, men det fick jag inte, när vi kom hem var vi jätte våta, eftersom det hade först regnat och sedan snöat, jag sprang in och skulle hälsa på alla sedan gav Natta mig mat och jag åt sedan var jag så trött att jag gick och la mig i min nya säng och somnade där en stund.

Kolla vad fin den är! Jag älskar att sova i den!

Just det jag kan rulla runt nu med lite godis såklart ;)Blötapussar Lotus


8 Januari MydogIdag har Natta och Matte varit på Mydog mässan i göteborg, och jag fick inte hänga med :(. De sa att det såg många Dansk/svenska gårdshundar, och dem hade jag velat träffa! Men dom kom hem med massa fina och goda grejer till mig :D, som ett sele, ett halsband med blinkande hundben på, (så jag syns i mörkret), ett stort gott ben, lite godis, en ny säng och en namn-bricka som det står Lotus på. Natta kom hem lite senare för hon hade träffat en kompis på mässan så de gick runt lite mer och träffade Cesar Millan, det hade jag velat göra! men iallafall, när hon kom hem tog hon på mig mitt nya sele och så gick vi ut och gick med hennes kompis och hennes hund, och det gick mycket bättre denna gången, men det dåliga var att det regnade och var jätte halt på marken så Mattarna halkade jätte ofta och till och med jag halkade någon gång ibland, så vi gick hemåt. När vi kom in så klippte Husse och Matte klorna på mig, och det gick mycket bättre denna gången!
Idag har Natta också lärt mig "Hi five", det var inte så svårt det var ju nästan som vacker tass men bara träffa handen lite längre upp ;) Natta håller också på att träna mig att rulla runt, har lyckats 2 gånger hittills!

Kram Lotus


Promenad
Idag har jag och Natta, Nattas kompis och hennes hund varit ute på en lång promenad!
Jag visade hur duktigt jag kunde gå brevid Natta, men självklart busade jag också! Det var jättedjup snö som jag lekte och skuttade runt i det tyckte jag var jätteroligt, jag sprang jättefort och försökte komma fram i snön, Natta tyckte att det såg jätte roligt ut. Hon hade också med sig min leksak, så vi gick till fotbollsplanen (då var vi själva) och hon sa vänta till mig och jag kollade så gulligt på henne. Sedan kastade hon iväg leksaken och sa varsågod och jag stack i väg. Men probemet var det att ingen av oss vet vart den hamnade, snön var ju så djup så leksaken sjönk ner i snön och ingen såg den eftersom vi hade sprungit runt där omkring innan, men Natta var så smart, hon har ju mig med sig så hon sa sök, och jag började söka, jag hittade den inte först men sedan såg jag den och jag fick inte en utan två godisar för att jag var så duktig!

Kram Lotus


2011

Jaha då var det nytt år, själv så märker jag inte av det så mycket. 
 Nyår gick iallafall jätte bra, jag brydde mig inte så mkt om raketerna, men jag fick lite godare mat och det tyckte jag om, mums! Det var massa folk på besök och jag var såklart i centrum eftersom jag är så söt och snäll, senare på kvällen när alla raketer hade tysnat gick jag och lade mig i Adams rum och somna,så det var min nyår det!Idag fyllde min Matte år, vi skulle överraska henne när hon kom hem från jobbet mellan 00.00-00.20, Natta och Adam gjorde cupcakes och jag satt och kollade på och väntade och hoppades att de skulle tappa något på golvet som jag kunde äta upp, när dom skulle in i ugnen så tog de bort mig, själv fattar jag inte varför jag är väl inte dum och hoppar in där eller? Jaja, när dom var färdiga gick Natta och Adam ner och Natta klippte Adams hår, så de såg jag inte på någon timma, när de var färdiga tog de med mig ut på en promenad, när vi hade gått en bit såg jag något och jag stannade upp och kollade, Natta och Adam fattade inte vad jag kollade på, så de fortsatte att gå en sekund efter kom en snöboll mitt imot oss, och Natta och Adam såg inte vart den kom ifrån så vi fortsatte gå sedan kom de på att jag hade sätt någon, och det var samma person som hade kastat snöbollen på oss, det var lite läskigt!
När vi kom hem fick jag ett "Lotus ryck" som min familj kallar det för, när jag bara springer runt i huset och hoppar efter tuggben m.m, Natta dukade fram och sedan gick jag och Husse in i Adams rum medan de andra gömde sig i vardagsrummet, om jag också skulle varit i vardagsrummet skulle nog Matte undrat varför jag var där så sent, så vi tyckte att det var bättre att låta henne tro att jag sov hos Adam inatt. När klockan var 00.15 kom Matte och alla kom fram och ropade GRATTIS till henne, hon blev så rädd att hon hoppade till, det tyckte vi var jätte roligt, sedan satte de sig ner och började äta!
Grattis Matte!Och jag fick inte smaka :(

Kram Lotus


RSS 2.0