Länkar

Nu har jag laggt upp länkar till mina syskons bloggar och kennelmattarnas blogg och hemsida ;)
Tänkte att det kunde vara lite kul att se vad mina syskon fått för resultat på utställningar :)
http://sokarens.se/Valpkullar/B-kullen/Resultat_B-kullen/resultat_bkullen.htm

Mina syskon:

Behag = Bella
Bellis = Bellis
Bohem = Myran
Bonus = Bonus
Ballad = Lotus (Jag!!)
Baron = Eddie

Kramar Lotus  


Utställning 29/5-11 (Gästinlägg)

Idag var det utställning på säves galoppbana. Jag var jätte nervös, inte för att jag trodde att Lotus skulle göra fel utan att om jag skulle göra något fel ;) När vi kom dit så var det MASSA hundar och människor där och Lotus skällde inte på en enda hund! Vilket stort steg! Vi gick till ring 4 där vi skulle ställa ut Lotus och gick fram till domaren och frågade lite frågor och så ;) Efter en stund kom två stygen gårdshund ägare med sina gårdhundar och vilket liv det blev, alla skällde och fick nästan inte tyst på dom, kan dom känna igen sin egen ras?
Klockan 9 började utställningen och vi var nummer 11 i ringen, så när det var våran tur, tog jag ett djupt andetag och gick in i ringen, och oj vad bra det gick! När vi var färdiga, så sa domaren tack och då gick jag tillbaka till mamma med ett frågetecken, ingen visste vad som hände? Är det slut nu tänkte vi, men sedan kom killen som ropade upp alla nummrena i ringen och sa att han glömde lämna banden till HP rosetten, då frågade vi honom om vad som skulle hända nu, då sa han att Lotus hade gått vidare till nästa omgång och då skulle han tävla mot en tik i Bäst i ras, och då blev jag och mamma så glada! Så nästa gång igen när vi var färdiga fick jag ett pris och då sa domaren - Grattis! Då vann vi i bäst i ras och gick vidare till final! Gissa om vi blev glada! Vi pussade så mycket på Lotus, han fattade inte varför men han tyckte nog det var mysigt att få massa pussar ;)
Efter några timmar så gick vi till final ringen, men tyvärr gick vi inte vidare så domaren sa hejdå och tack ;) Vi var så lyckliga och stolta över våran lilla Lotus ;)

Film under dagen:Bedömningen:

"Utmärkt typ och helhet, välskuret huvud, välformade alerta ögon, välsatta öron, utmärkt bett och pigment, fin topline, bra front och bröstkorg, välvinklad välansatt svans, mycket fin päls, rör sig mycket väl från alla håll, kunde vara mer tillgänglig, mycket välvisad."
Domare: Lisa Molin

Kram från en stolt Natta!


Utställnings-träningNyss varit på utställningsträning :D Det gick okej, i början skällde jag lite på de andra hundarna, men det gick snabbt över ;)
På bordet så gick det inte så bra, backade lite och så, men när vi skulle gå i en trekant gick det jättebra, hade full fokus på Natta! Och jag ställde upp mig exakt så man skulle, och Natta var jätte stolt ;)
Och nu vet vi vad vi ska öva på mest, bordet. Det var iallafall jätte kul och träffa mina två systar, Bellis och Bella och deras mattar :) Och tack till min kennelmatte Yohanna för alla tipsen! :D
Nu ska vi verligen öva inför söndag!

Kramar Lotus


Ute

Idag har jag och Natta lekt ute :D!!Kramar Lotus


Göteborsvarvet 2011

Igår var jag och Natta inne i Göteborg och hejade på Matte och Husse som sprang Göteborgsvarvet. Det var jätte mycket folk där, så det var några gånger Natta fick gå och bära mig, men det gick jättebra! :) Vi mötte upp Lina, husses brors dotter. Vi sa hejdå och lycka till till allihoppa som skulle springa och började gå runt lite och kolla runt, sedan efter en stund gick vi och satte oss på läktaren och kollade på alla som kom i mål.För mesta dels satt jag i Matte Nattas knä och myste och gav Natta en puss lite till som tätt, även om hon inte ville ha en ;) Det var kul att sitta och kolla på alla människor som var där :)Efter ca 2 timmar kom Husse i mål! :D Jag blev sååååååå glad sedan några minuter efter kom Matte in och då blev jag ännu gladare (Är en riktig mamma gris)
När Matte och Husse fått sina medaljer så åkte vi hem och jag var så trött! Somnade nästan i bilen påvägen hem.
Dagen blev iallafall jätte lyckad och jag och Natta var så stolta över Matte och Husse!
Lite bilder från dagen:*Matte ge mig godis*Husse när han kom i mål! :D

Idag är det exakt en vecka kvar till utställningen, lite nervösa är vi, men det ska nog gå bra ;)

Kramar Lotus


Nyfödd

Kolla vad jag hittade när jag sökte på youtube! Det är ju jag när jag är nyfödd! :D
Det är Yohanna (http://yohannasblogg.y-flocken.se/) som har laggt upp klippet.
Tänk att jag varit så liten :)Igår (Fredag) var jag,Matte och Husse uppe vid huset och klippte gräset och fixade iordning lite eftersom vi snart kommer att flytta in, och det kommer blii jätteroligt! :D Jag fick springa runt vid huset en stund och så gick vi till grannen och han hade två snygga Golden tjejer, som jag lekte med en stund innan vi åkte hem igen ;)

Men idag (Lördag) ska jag hänga med Natta in till göteborg för lite miljöträning och så ska vi heja på Matte och Husse som ska springa göteborgsvarvet! :D HEJAHEJAHEJA!


Just nu är Natta hos sin pappa, och sin katt Theo som jag träffade för någon vecka sedan och vi kom bra överens, fast jag var lite på i början men Theo var en modig katt! Men Natta kommer idag tidigt och då ska vi öva på lite klickerträning som vi så smått har börjat med och jag förstår precis vad jag ska göra. Sedan drar vi oss till göteborg och hejar! :D


En bild på mig och Theo

Kramar Lotus


HD grad A


Förra tordagen var jag och alla mina syskon och HD röntgade våra höfter. Först gick vi igenom en veterinär kontroll, det gick väldigt bra, jag stod stilla när hon kollade igenom mig, sedan fick vi gå in i varsitt rum och fick en spruta, så att vi skulle somna. Jag ville inte riktigt somna direkt, ville sitta och lyssna på vad som hände utanför, men tillslut halvsov jag och då var det våran tur. Bellis och Bella hade  varit inne innan oss. Natta fick inte gå med in i rummet eftersom hon var under 18, men hon bar mig in till rummet där jag röntgade höfterna . Matte var med mig hela tiden, och Yohanna, och det kändes bra, hon passade på att trimma min klor när jag ändå var lite slö. När vi var färdiga kom Natta in i rummet och hämtade mig och bar in mig till det rummet där mina andra syskon var, så satt vi där och fick vakna till lite. Det var jätte roligt att träffa alla igen :D

Mina höfter:Idag fick vi reda allihopa vad vi i B kullen fick för resultat och jag fick HD grad A! :D
Mattarna blev så glada när dom såg det, dom hoppade upp i soffan och blev såååååååå glada! Jag blev också jätte glad, men jag tror nog inte att jag fattade varför direkt, men jag blev också så glad så jag välte ut matskålen, och sedan låg det mat över hela golvet men jag var där fort och åt upp allt, mums!
 


Besök


Bild: Yohanna  Eriksson

Igår var jag och mattarna hos mina kennelmattar! :D
Det var jätte roligt, här kan ni läsa lite om besöket:

http://www.sokarens.se/Minidagbok/Minidagbok%202011/Mini%20jan%202011.htm

Kram Lotus


RSS 2.0