2011

Jaha då var det nytt år, själv så märker jag inte av det så mycket. 
 Nyår gick iallafall jätte bra, jag brydde mig inte så mkt om raketerna, men jag fick lite godare mat och det tyckte jag om, mums! Det var massa folk på besök och jag var såklart i centrum eftersom jag är så söt och snäll, senare på kvällen när alla raketer hade tysnat gick jag och lade mig i Adams rum och somna,så det var min nyår det!Idag fyllde min Matte år, vi skulle överraska henne när hon kom hem från jobbet mellan 00.00-00.20, Natta och Adam gjorde cupcakes och jag satt och kollade på och väntade och hoppades att de skulle tappa något på golvet som jag kunde äta upp, när dom skulle in i ugnen så tog de bort mig, själv fattar jag inte varför jag är väl inte dum och hoppar in där eller? Jaja, när dom var färdiga gick Natta och Adam ner och Natta klippte Adams hår, så de såg jag inte på någon timma, när de var färdiga tog de med mig ut på en promenad, när vi hade gått en bit såg jag något och jag stannade upp och kollade, Natta och Adam fattade inte vad jag kollade på, så de fortsatte att gå en sekund efter kom en snöboll mitt imot oss, och Natta och Adam såg inte vart den kom ifrån så vi fortsatte gå sedan kom de på att jag hade sätt någon, och det var samma person som hade kastat snöbollen på oss, det var lite läskigt!
När vi kom hem fick jag ett "Lotus ryck" som min familj kallar det för, när jag bara springer runt i huset och hoppar efter tuggben m.m, Natta dukade fram och sedan gick jag och Husse in i Adams rum medan de andra gömde sig i vardagsrummet, om jag också skulle varit i vardagsrummet skulle nog Matte undrat varför jag var där så sent, så vi tyckte att det var bättre att låta henne tro att jag sov hos Adam inatt. När klockan var 00.15 kom Matte och alla kom fram och ropade GRATTIS till henne, hon blev så rädd att hon hoppade till, det tyckte vi var jätte roligt, sedan satte de sig ner och började äta!
Grattis Matte!Och jag fick inte smaka :(

Kram Lotus


Kommentarer
Postat av: Ewa

Det var de snyggaste cakes jag någonsin sett - vilka duktiga hussar och mattar du har, Lotus. Förstår din besvikelse över att du inte fick smaka, men jag lovar - de är inte ett dugg goda för hundar! :-)

Låter som att du hade en riktigt trevlig nyår - jag önskar dig och hela familjen en god fortsättning!Kram fr kennelmatte

2011-01-06 @ 09:40:39
URL: http://www.sokarens.se
Postat av: Yohanna

Oj, vilka snygga cupcakes, de måste varit goda (för de som fick smaka alltså). Grattis i efterskott får man väl säga oxå, vad roligt med en sådan överraskning! =)

2011-01-06 @ 22:55:51
URL: http://yohannasblogg.y-flocken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0