A och B kull träff


Foto: Yohanna Eriksson

I söndags så åkte vi upp till floda där jag träffade mina kennelmattar Ewa och Yohanna, mina syskon och A-kullen, först gick vi en promenad i skogen, och sedan gick vi till en jättefin sjö, jag fick gå kopplad eftersom jag och min bror Eddie gick inte så bra ihop just denna dagen. Sedan gick jag, Natta, Ewa och min syster Myran en promenad runt sjön, då fick jag springa lös och det var det roligaste jag gjort på länge, att verkligen sträcka ut mig, det var på tiden! Jag lekte väldigt bra med tikarna och hade speciellt roligt med Myran, och hoppas att vi kan träffas och leka igen :D

För mer bilder gå in på http://www.sokarens.se/

Kramar Lotus


En dag i fontinIdag träffade jag och Mattarna, Pia och Esco i fontin, och gick en långpromenad och sedan fick vi springa av oss på dammen och det var sååååååååååååååååå roligt, men jag blev inte så glad när Esco var snabbarre än mig :(
Kramar Lotus


Övning ger färdighet ;-)
Efter en stund kämpande och lock och påck kan jag nu HIGH TEN, alltså båda tassarna, de ni! Vi får ha en egen uppvisnings arena på söndag, kanske entréavgift.


Min bästa kompisIdag var jag ochNatta och hälsade på Esco och hans Matte Pia, som är Mattes tvillingsyster.
Först var vi ute och gick en promenad och sedan fick vara lösa på en kulle och fick springa och busa lite, sedan var det dags att gå in så Mattarna kunde dricka lite kaffe och prata hunduppfostran och lite annat bjäfs.Natta gjorde lite tricks med oss :)


Kramar Lotus


En vanlig dag i mitt liv!Hej allihopa!
I lördags var sista gången på hundkursen :( Men jag och Natta har funderat på att börja tävlingslydnad hos samma tränare :). Den där "boxern" var med, och en rolig sak som hände var, att alla hundar och ägare skulle gå fot koppellösa i turordning, sist ut var boxern, då gick nästan alla ägare och satte in hundarna i sina bilar matte och Natta skrattade lite. Men man måste nog tillägga att boxern är väldigt snäll och lekfull.
Häromdagen så stod Matte och Husse i vardagrummet och prata, och jag ville ha lite uppmärksamhet så jag smög in på toan och fick tag i ena kanten på toalettpappret och sprang ut, det blev några meter toapapper som de fick rulla upp. KUL ;-) 
Idag så var jag och Natta ute på framsidan och lekte och tränade lite, jag fick söka, gå slalom, stanna och hoppa över hinder, som var lite hemmabygge. Borsten var x-tra kul att bita i, men jag fokuserade snabb på min uppgift :D det var jätteroligt!
Min familjTänkte att det kan vara lite kul och intressant att berätta vilka som ingår i min stora familj :)


 Husse - Mikael: Just nu är jag hans renoveringskompis, det är alltid kul och se vad man hittar bland alla grejer, när han var uppe på vinden för några veckor sedan så hittade han massa gosedjur till mig och då blev jag glad!

Matte - Åsa: Jag är en riktig mammagris! På morgonen gosar jag alltid med henne, brukar ligga extra nära henne så hon kan klappa mig och igentligen vill jag ligga kvar där hela dagen, men hon måste ju till jobbet någon gång, då blir jag lite ledsen :( Hon brukar vara med på kuserna och kolla på, och hon ger mig alltid köttbulle efteråt när jag varit så duktig. 

Andreas:
Passar mig någon gång ibland :) Han är jätte rolig att slicka i ansiktet.

Nathalie: Min bästa kompis! Vi gör allt ihop, går på hundkurs, hon lär mig nya trix, tränar mig väldigt mycket när vi är ute och går, hjälper mig att skriva bloggen, gosar är det vi nästan gör mest. Jag och matte brukar ofta hämta henne vid bussen och det tycker hon är jätte mysigt att jag sitter där och väntar på henne.

Simon: Busar jag med mest med.

Adam: Busar och gosar jag med :) Jag älskar verkligen Adams rum speciellt hans säng! Jag brukar stå i den och kolla ut igenom fönstret och kolla vilka som går förbi, det är extra kul när grannkatten gustav är utanför, men om han kommer förnära tomten så voffar jag lite.
 
Zazoo och Simba:
De är Nattas små undulater, som jag absolut inte får röra. Jag märker inte så mycket av dem eftersom de står i Nattas rum. När Natta inte damsugit på någon dag brukar jag smita in där och käka fjädrar, så ibland när jag varit där inne så kommer jag ut med en fjäder på nosen, men oftast så hinner de ta mig innan jag hinner in.

Zazoo:


Simba:


Kramar Lotus


Sitt vackertKolla vad duktig jag har blivit :D

Kramar Lotus


3 FebruariIdag var det ingen kurs så jag fick sova lite längre nu på morgonen, och det är inget man tackar nej till :) Kursen blir istället på lördag, och jag längtar undra vad vi får lära oss då ;)
Idag så har jag lärt mig några nya saker :D Bland annat Krypa och sitt vackert, och oj vad Mattarna och hussarna skattade när jag kröp, och ibland fuskar jag också, och hoppas att jag får en godis ändå ;) Och sitt vackert har jag inte riktigt utfört riktigt än utan jag får hjälp med balansen av Natta, men jag kan sitta vackert i en sekund sedan åker framtassarna ner igen och jag får börja om, men oj vad kul det är att lära sig nya saker! Och jag längtar så tills den 20 Februari när jag får träffa kennelmattarna Ewa och Yohanna, Min underbara mamma, tant Humla och mina syskon och det var verkligen längesedan jag träffade vissa av dem, Bella träffade jag för någon vecka sedan bara och Bellis var ju ett tag sedan jag träffade henne, det var för ca 3 måndader sedan, i min kull ingår 6 stycken. Jag har 3 systar och 2 bröder och jag hoppas verkligen att alla kan komma, för det hade varit jätte roligt! ;) 

Kram Lotus


RSS 2.0