Utställning i Backamo (Gästbloggar)


Min lilla prins

Igår (Söndag) var vi på utställning i Backamo! 3 av Lotus syskon och hans mamma Hallon ställdes också ut. Det gick extremt bra för alla. Alla var så glada och stolta över sina gådshundar.
Dagen började med att vi satte oss i bilden påväg till Backamo, väl där mötte vi upp Lotus syster Bella med sina mattar, Lotus blev så glad för det var ett tag sedan vi sågs sist, därefter kom Lotus syster Myran med sin Matte och strax efter kom Kennelmattarena med Mamma Hallon, tant Humla och Bellis, Lotus syster. Det blev massa Gårdhund prat och lite övning innan det var dags att gå in i ringen, först ut var jag och Lotus och oj vad stolt jag var/är över honom, han var sååååå duktig, och tack för all beröm vi fick, det gjorde våran dag! Näst ut var Myran och hon fick Excellent, och sedan var det Bella och Bellis tur, Bella fick very good och Bellis fick Excellent med CK som jag :D Världens snyggaste syskon har jag! Sist ut var mamma Hallon och hon blev Svensk utställningschampion för att hon fick sitt tredje CERT! Så alla var jätte nöjda med dagen. Grattis allihoppa!




Bedömningen:

Unghundsklass, Excellent, CK, Res-Cert

"Maskulin ung hane av utmärk typ. Bra helhet och proportioner. Mycket tilltalande huvud och uttryck. Korrekt bett. Bra resning, rygglinje och svans. Ännu ej färdig i kropp och front, kohasig. Bra tassar, rör sig OK. Välvisad."
Domare: Nils-Arne Törnlöv

Kramar en stolt Natta


Videoinlägg



Imorgon blir det att gå upp tidigt och åka iväg till utställning! Vad roligt det kommer att bli, förhoppningsvis kommer det upp bilder och videor senare på kvällen. 3 av mina syskon ska också ställas ut, så det ska bli jätte kul att träffa dom igen, saknat dom jätte mycket!

Kramar Lotus


Jag och Tjabo leker lite ute



Kramar Lotus


Mera tricks

Nu har jag och Natta gjort en till video med nya och gammla tricks, hoppas ni gillar den ;)



Det var ett tricks vi glömde lägga in i videon och det var detta:



Kramar Lotus


Nya Kategorier

Nu har Natta varit snäll och hjälpt mig att lägga till två nya kategorier ;)

Utställning och Videoinlägg ;)



Kramar Lotus


Nya tricks

 

Här kommer lite nya tricks jag lärt mig ;)




Och det senaste: Stänga lådan!



Jag kommer inte vara så aktiv med att skriva någon vecka framåt eftersom jag ska på utställning den 28 och behöver träna!! Men jag skriver såklart hur det gick ;)

Kramar Lotus


RSS 2.0