Utställning i Backamo (Gästbloggar)


Min lilla prins

Igår (Söndag) var vi på utställning i Backamo! 3 av Lotus syskon och hans mamma Hallon ställdes också ut. Det gick extremt bra för alla. Alla var så glada och stolta över sina gådshundar.
Dagen började med att vi satte oss i bilden påväg till Backamo, väl där mötte vi upp Lotus syster Bella med sina mattar, Lotus blev så glad för det var ett tag sedan vi sågs sist, därefter kom Lotus syster Myran med sin Matte och strax efter kom Kennelmattarena med Mamma Hallon, tant Humla och Bellis, Lotus syster. Det blev massa Gårdhund prat och lite övning innan det var dags att gå in i ringen, först ut var jag och Lotus och oj vad stolt jag var/är över honom, han var sååååå duktig, och tack för all beröm vi fick, det gjorde våran dag! Näst ut var Myran och hon fick Excellent, och sedan var det Bella och Bellis tur, Bella fick very good och Bellis fick Excellent med CK som jag :D Världens snyggaste syskon har jag! Sist ut var mamma Hallon och hon blev Svensk utställningschampion för att hon fick sitt tredje CERT! Så alla var jätte nöjda med dagen. Grattis allihoppa!
Bedömningen:

Unghundsklass, Excellent, CK, Res-Cert

"Maskulin ung hane av utmärk typ. Bra helhet och proportioner. Mycket tilltalande huvud och uttryck. Korrekt bett. Bra resning, rygglinje och svans. Ännu ej färdig i kropp och front, kohasig. Bra tassar, rör sig OK. Välvisad."
Domare: Nils-Arne Törnlöv

Kramar en stolt Natta


Kommentarer
Postat av: Ewa

Vilken härlig film din matte satt ihop!!! Nu kan hon ju se hur duktiga ni var, och hur fint hon visade upp dig - kram, kram från en mycket stolt kennelmatte! :-)

2011-08-29 @ 19:12:49
URL: http://www.sokarens.se
Postat av: Yohanna

Vilken fin film du klippt ihop! Och vad han klädde i alla sina olika rosetter, snyggingen. =) Snyggt med den nya designen här också. =) Kram på er!

2011-08-29 @ 21:01:02
URL: http://yohannasblogg.y-flocken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0