Lotus och Bella



Idag har jag träffat Bella, de kom och knackade på dörren och kom in en stund, det var så spännande, vi, eller mest jag luktade på bella, vi busade och lekte inne en stund. När Wilma skulle säga sitt till Bella med en bit korv så satte vi oss båda samtidigt, det såg nog roligt ut för mattarna och husse skrattade gott.




När vi hälsat på varandra var det dax att gå ut och gå, vi gick till en fotbollsplan och jag Natta, Bella och Wilma sprang ikapp, det var jätteroligt, snön var djup och det var svårt att komma fram.





Kram Lotus


Kommentarer
Postat av: Bella

Tack för en trevlig promenad och besök. Det var jätte roligt att träffas och leka. Vi hade jätte kul tillsammans. Det var inte sista gången vi hade så här skoj. Nos pussar från Syster Bella

2010-12-26 @ 21:55:02
URL: http://bellaochsmulan.bloggplatsen.se
Postat av: Yohanna

Vad söta de är tillsammans, och vilka duktiga syskon!

2010-12-27 @ 22:24:45
URL: http://yohannasblogg.y-flocken.se
Postat av: Ewa

Hej och god fortsättning!

Ser att du haft riktigt kul med Bella - vad roligt att hon bor så nära dig så att du har någon att leka med! Vi saknar dig... hoppas du får en lugn och skön nyårsafton utan smällare, för de kan vara riktigt otäcka om de kommer vinande runt tassarna. :-)



Stor kram från kennelmatte, mamma Hallon, Humla och Leia (som bor hos oss nu när hennes familj är i Västindien)- hälsa hela din familj ett Gott Nytt År!

2010-12-29 @ 19:41:56
URL: http://www.sokarens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0