26 November (Gästinlägg)


Bild: Yohanna Eriksson


Idag för ett år sedan var vi och hämtade vår lilla prins, Lotus! Tänk att ett år har gått så fort! Men det gör väl det när man har kul och det kan man säga att vi har med honom. Han ger oss så otroligt mycket som vi inte hade innan. Under året som varit har vi gått hund kurser för att bättre förstå och få bra kontakt, gått på utställningar (Som har gått extremt bra), lärt sig massa massa tricks som jag (Natta) lärt honom, flyttat till hus på landet med större trädgård och skogen alldeles intill så Lotus kan springa på hur mycket han vill, skaffat en kompis till Lotus, katten Tjabo, som han älskar att tugga lite på, men tjabo sprinner så högt, han älskar det. Sällskapet med Lotus är det bästa, man kan inte beskriva det.

Vi är så tacksama över honom. Så många goda skratt vi fått av honom (Han är en liten clown) Många nyttiga promenader, lagom med bus, han är extremt bra vakthund och signalera när någon kommer. Man känner sig aldrig ensam, han tröstar en om man är ledsen, han blir JÄTTE glad när man skrattar, han är allas bästa vän, att ha någon som blir så glad när man kommer hem är underbart, man känner sig alltid välkommen. Lotus är en speciell hund i våra ögon, och det är för att han är så tillgiven och lättlärd men samtidigt är han envis och vill han inte gå på promenad i regnet så gör han inte det

Som mamma sa till Lotus "Det måste vara ödet att du hittade oss"

Vi vill tacka Ewa och Yohanna för denna underbara hund som just vi fick ta hem!


Bild: Yohanna Eriksson


Kommentarer
Postat av: Ewa

Oj då - här hittar jag ett gammalt inlägg som jag totalt missat! Ni skriver så fint om Lotus att jag blir alldeles varm i hjärtat och får en liten tår i ögat... Ni förstår inte hur skönt det känns för en kennelmatte när ens ögonstenar får så bra hem och blir så älskade!!! Önskar er ett LÅNGT liv tillsammans. Kram på er!

2011-12-28 @ 18:50:49
URL: http://www.sokarens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0